Markens Tannlegesenter

Om klinikken

Markens Tannlegesenter er en topp moderne tannklinikk i Helsehuset i Markensgate 42 i Kvadraturen i Kristiansand.
Vi er 3 tannleger med lang erfaring og bred faglig kompetanse, 1 tannpleier og 4 tannhelsesekretærer.

Vi tilbyr alle typer tannbehandlinger: vanlig undersøkelser av tenner/tannkjøtt/munnhule, fyllingsterapi, rotfylling og krone/bro-behandling. Vi tilbyr også implantatbehandling ved tap av en eller flere tenner.
Vi har et nært samarbeid med spesialister innen de ulike fagområdene: endodonti (rotfyllingsterapi), periodonti (tannkjøttsbehandling) og kirurgi. Ved behov for vurdering og behandling hos spesialist henviser vi deg videre.

Hvis du har krav på refusjon fra Helfo vil vi informere deg og hjelpe deg med dette. Vi har ved vår klinikk tannleger med spesialkompetanse til å utføre implantatprotetikk med refusjon fra HELFO.
Vi sørger og for at du kan få en jevnlig innkalling til oss dersom du ønsker dette, tilpasset dine behov, der du få undersøkt tannkjøtt, munnhule og tenner.

For oss er det viktig at du får en god opplevelse hos tannlegen, og at du føler deg ivaretatt, både av tannlegen og våre hjelpepersonell.

Vi tar imot nye pasienter og har nærhet til gode parkeringsmuligheter og med gode bussforbindelser.

Åpningstider: mandag-fredag kl. 08.00-15.30.

Velkommen til oss!
Skriv ut
Skriv ut       
Copyright 2013 Markens Tannlegesenter - Adresse: Markensgate 36, 4612 Kristiansand - Telefon: 38 12 00 90 Utviklet avAssist2net AS
 
 
Dine Logo